Ofte stillede spørgsmål

Stand By Me er den nye konnektivitetsplatform, hvor du kan finde alle relevante oplysninger om den enhed, du har købt, og administrere alle garanti-relaterede emner på et sted. Det giver dig også information om, hvem din aktuelle servicepartner er, så hvis du har spørgsmål eller har problemer med din enhed, kan du nemt få hjælp. Alt hvad du skal gøre er at registrere din enhed på Stand By Me webstedet.

Vi udvikler hele tiden Stand By Me og tilføjer flere nye funktioner for at give dig bedre support og eksklusive muligheder for at sikre, at din enhed kører så effektivt som muligt i lang tid og således giver dig den bedst mulige komfort. Ved at registrere på Stand By Me får du ro på i det lange løb og sparer omkostninger i fremtiden.

Når du registrerer din enhed, får du adgang til at overføre data om dit produkt i realtid. Når vi har modtaget disse data, kan vi reagere langt hurtigere i tilfælde af, at installatøren skal ud på brugsstedet, eller hvis vi skal bestille reservedele til din enhed.

Ved at registrere din enhed får du adgang til information om dit produkt, din garanti kan håndteres online, og du kan få vist detaljer om servicepartneren online.

Vi stræber hele tiden efter at forbedre de tjenester, som Stand By Me platformen leverer til vores kunder. Vi skal bruge dine kontaktoplysninger og oplysninger om din enhed, så vi kan yde bistand i høj kvalitet og sørge for bedre kommunikation mellem dig og din servicepartner.

I Stand By Me findes der to separate platforme til systemejere og Daikin installatører. Du kan registrere dit produkt og oprette en konto for at få adgang til din personaliserede portal. Dette kan du gøre enten ved at indtaste din ibrugtagningskode (som du har fået af din Daikin installatør), eller du kan finde dit produkt i Stand By Me online-produktkataloget.

Hvis du allerede er registreret, kan du logge ind via linket på hjemmesiden for at få vist og tilpasse din konto og tidligere installerede produkter.

En Daikin servicepartner er en installatør, der har omfattende viden om Daikin produkter og deres funktioner, og som har stor ekspertise i installation og vedligeholdelse af Daikin klimastyringssystemer.

Når du registrerer din enhed på Stand By Me, bliver den installatør, der installerede din enhed, automatisk din servicepartner. Denne tildelte servicepartner vil være ansvarlig for at foretage al vedligeholdelse og reparation af din enhed i fremtiden. Når du er knyttet til en specifik servicepartner, ved du altid, hvem du skal kontakte, hvis der er problemer med din enhed.